Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Controlemechanisme van de hoge machts het zonnelast voor verkoop
Van goede kwaliteit Controlemechanisme van de hoge machts het zonnelast voor verkoop
Andy, dank voor uw hoogte - controlemechanisme van de kwaliteits240v 100A werkt het zonnelast, het perfect, houd ik van u. Toejuichingen!

—— Ernest (CEO van Solazone)

Hallo, Andy Wu, uw zonnecontrolemechanismen en omschakelaars werken zo goed, ontvang ik veel goede reputatie over uw producten van onze cliënten, maar ik hoop u andere modellen van uw zonnelastencontrolemechanisme, zoals controlemechanisme van de de machts zonnelast van 12V/24V/48V kunt ontwerpen 10A~60A het kleine, zodat kunnen wij uw producten verkopen aan meer cliënten en grotere markt bereiken

—— Patrick (CEO van PSC het Zonneuk)

Andy, ben ik blij om u te vertellen dat uw hoogte - de kwaliteit van netomschakelaar 5KW, 10KW, 60KW helpt onze cliëntwinst nog eens vijf zonneprojecten. Ik zal u later vertellen.

—— M. Robinson

Ik ben online Chatten Nu

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd
receptie R & D-afdeling Productie Productie Productie Productie Testen Testen Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Yomacht Elektro
Jaarlijkse omzet : 1.5 Million-4 Million
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de Machts is Elektrotechnologie van Hefeiyo, Ltd een high-tech onderneming en concentreert zich op zonne-energie, windenergie en andere vernieuwbare krachtbron. Onze fabriek werd opgericht in 2015 maar ons team heeft de ervaring van meer dan 11 jaar in het ontwerpen van & het produceren van zonnecontrolemechanisme, van netomschakelaar en zonnemachtssysteem. Onze die fabriek in Nationale High-tech Industriële de Ontwikkelingsstreek wordt gevestigd van Hefei die door APEC wordt gesteund.

 

De producten die wij zijn professioneel voor zonne en hybride machtsoplossingen hebben aangeboden, waar de mensen net geen macht hebben of eenvoudig uit netmacht en andere fossiele energiebronnen onafhankelijk willen zijn. Onze producten en techniekdiensten brengen schone en betrouwbare energie voor een grote verscheidenheid van toepassingen.

 

Wij bij Yo-Macht zijn hartstochtelijk over de bevordering van onophoudelijk productnormen. Met de ervaring van meer dan 11 jaar in de van-netmarkt, brengen wij onze klanten niet alleen ten goede komen van geavanceerde technologie, maar ook van de gemaximaliseerde output van de systeemmacht, aan betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.

 

R&D-Afdeling:

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

 

Testende Afdeling

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

 

Vergaderzaal

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

 

Verkoopafdeling

Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

Contactgegevens
Hefei Yo Power Electrical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 86-157-2757-6540

Fax: 86-551-6361-1510

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)